Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
Kit PRP pentru terapia vampir T-lab
140 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Tuburi PRP T-LAB
Fiecare kit PRP T-Lab inlude cate 2 tuburi. Fiecare tub este vidat si are un volum de 10 ml si include 1 ml de anticoagulant. Interiorul tuburilor sunt sterilizate cu ajutorul radiatiei Gamma. Tuburile nu contin Ficoll sau gel. Sunt non-hemolitice. Se recomanda recoltarea a 2 ml  de substanta concentrata per tub, kit-ul T-Lab oferind capacitatea totala de recoltare de pana la 6 ml.

Tub T-LAB de re-suspensie
Fiecare kit PRP T-Lab contine si acest tub de re-suspensie. Acesta este un tub simplu, ce ofera o capacitate de 5 ml. Interiorul tubului este sterilizat cu ajutorul radiatiei gamma. Tubul este non-hemolitic. Totalul de 4 ml de PRP se colecteaza in acest tub de re-suspensie conform instructiunilor de utilizare recomandate de producator - conform recomandarilor, tubul de re-suspensie se agita usor timp de 30 de secunde - 1 minut.
Seringi
Fiecare kit PRP T-Lab contine doua seringi. O seringa ofera capacitatea de 5 ml, in timp ce capacitatea celei de-a doua seringi este de 1 ml - ambele  seringi sunt sterile. Seringa cu volumul de 5 ml se utilizeaza pentru colectarea PRP si pentru transferul acestuia in tubul de re-suspensie. Injectia cu capacitatea de 1 ml se utilizeaza pentru injectarea cu plasma a pacientului.

Ace pentru seringi
Fiecare kit PRP T-Lab contine 3 ace. Un ac lung, un ac de 21G si un ac de 30G. Acul cu lungime se utilizeaza pentru colectarea PRP si transferul plasmei din tubul PRP in tubul de re-suspensie PRP. Acul de 21G se foloseste pentru colectarea plasmei din tubul de re-suspensie. Acul de 30G se utilizeaza pentru injectare.

Set flebotomie
In fiecare kit T-Lab exista un echipament format din doua piese. Acesta este utilizat pentru a colecta sangele pacientului in tubul T-Lab. Nu este necesar niciun alt echipament pentru a colecta de la pacient  intreaga cantitate de sange necesara procedurii PRP.
Din Gura in Gura